23 april 2012

Här är the new me!

Jag är megasupernöjd med klippningen idag! Frisyren passar mig riktigt jäkla bra om jag får säga det själv :) Min söta frisör, Marie, hon är duktig hon! Dessutom väldigt gullig och snäll. Hon var försenad imorse och som kompensation fick jag en burk inpackning från Matrix! Lyckans mig!


Jag gillar mitt nya jag!

7 kommentarer :

 1. Fin fint:) Och riktigt kort blev det ju inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin! Nä riktigt kort kommer jag aldrig att klippa mig, inte min stil :)

   Radera
 2. Snyyyyyyggt my friend!

  SvaraRadera
 3. Å vilken fin frisyr! Klär dig verkligen. ;)

  SvaraRadera
 4. Hittade precis in här, å gud vad bra du sjunger!

  SvaraRadera
 5. Fin frisyr, du passade i den! :)

  SvaraRadera

♥ Lämna gärna en glad kommentar när du ändå är här ♥
♥ Jag är öppen för bloglovinbyte och tips om trevliga tävlingar ♥
♥ Välkommen tillbaka! ♥